SVA SRETNA POHVALILA SE ZARUČNIČKIM PRSTENOM, ALI KAD SU POGLEDALI GORE DOŠLO IM ZLO: "Ovo je nešto najgadnije što sam ikada vidio" (FOTO) - Vazno.net
29.2 C
Manchester
25. lipnja 2019.
Vazno.net
Image default
Zabava

SVA SRETNA POHVALILA SE ZARUČNIČKIM PRSTENOM, ALI KAD SU POGLEDALI GORE DOŠLO IM ZLO: “Ovo je nešto najgadnije što sam ikada vidio” (FOTO)

Tek zaručena djevojka na Facebooku je objavila sliku zaručničkog prstena kojim ju je njen dečko zaprostio, ali svima je zapalo za oko nešto sasvim drugo.

Naime, njeni nokti su zgorizili korisnike društvenih mreža.

Budući da žena ima umjetne nokte, dva su toliko jako izrasla da izgledaju kao da će otpasti s njenog pravog nokta, zbog čega je fotografija postala viralna.

nokti

Foto: Facebook

“Nokti joj izgledaju kao da bježe”, napisao je jedan tip, a drugi je dodao: “Nisam se uopće mogao fokusirati na prsten zbog njenih noktiju.” Jedna žena je napisala kako nije pametno hodati okolo s takvim noktima jer bi moglo loše završiti. “Izgubit će svoj pravi nokat zbog ove monstruoznosti ako negdje zapne s njim”,prokomentirala je.

Ono što je posebno zbunilo mnoge je to da su samo dva nokta naglo izrasla puno brže od ostalih. “Ne razumijem, kako je jedan nokat mogao toliko brže narasti?” pitao se jedan tip.

Kakav je vaš komentar?

Izvor: novi.ba

Related posts

OVO JOJ JE UPROPASTILO ŽIVOT! Muškarci su mi prilazili SVUDA i UVIJEK : Toliko sam lijepa da mi je život NOĆNA MORA

admin

Htjela je da svom psu pokaže trik, a sada joj se smije CIJELI INTERNET (VIDEO)

admin

SKORO NEMOGUĆE FOTOGRAFIJE! Ko god da ih je uslikao genije je, ali čekajte da vidite broj #4

admin

Leave a Comment