ŠTA MU JE TO NA NOGAMA?! SEKA ALEKSIĆ se pojavila sa suprugom VELJKOM i svi su odmah pogledali DOLJE, KAKAV JE OVO HOROR! (FOTO) - Vazno.net
25. lipnja 2019.
Vazno.net
Image default
Magazin

ŠTA MU JE TO NA NOGAMA?! SEKA ALEKSIĆ se pojavila sa suprugom VELJKOM i svi su odmah pogledali DOLJE, KAKAV JE OVO HOROR! (FOTO)

Seka Aleksić i Veljko Piljkić pojavili su se na proslavi punoljetstva Andrije Rajovića, sina Bobana Rajovića. Pokazali su da su najoriginalniji par u Srbiji, piše “Srbija Danas”.


Instagram
Naime, njih dvoje su imali iste frizure i nema osobe koja na proslavi nije gledala u njihovom pravcu.


Foto: E-stock
Seka Aleksić se na ovu promenu imidža odlučila zbog nove pjesme. Ona je, naime, najavila je da će uskoro izaći njena nova numera “Sahara”.


Foto: E-stock
A osim što su pokazali nove frizure, njih dvoje su pokazali i da i te kako imaju stila. Uz Seku koja je uvijek tip-top dotjerana istakao se i Veljko zbog modernih sandala koje je obuo.

Izvor: balasevizam.novi.ba

Related posts

ŠTA SI OVO OBUKLA NA SEBE?! Jelena Karleuša se pohvalila NOVOM HALJINICOM, ali svi su gledali U SRAMAN DONJI DIO! (FOTO)

admin

NAKON SVEGA NOVA DRAMA PJEVAČICE, UKIDAJU JOJ SVE: Evo kakva kazna prijeti Jeleni Karleuši, OVO NEĆE PODNIJETI!

admin

ANA KORAĆ HVALI SE SAVRŠENIM TIJELOM U “ZADRUZI”, A OVAKO IZGLEDA U BIKINIJU: Obukla je najmanji kupaći na svijetu, OD PRIZORA OČI BOLE! (FOTO)

admin

Leave a Comment