On je imao 200 kila a ona 50: probila glavom zid, zamalo da je ubije od s3ksa! (video) - Vazno.net
27.3 C
Manchester
16. srpnja 2019.
Vazno.net
Image default
Zabava

On je imao 200 kila a ona 50: probila glavom zid, zamalo da je ubije od s3ksa! (video)

Greg Kasarona imao je 21 godinu i 200 kilograma kada se spremao da izgubi nevinost sa svojom devojkom, tada 22-godišnjom Džen Gerakaris. Tokom njihovog prvog polnog odnosa zidovi se nisu samo tresli – oni su se doslovno razbili, piše NY Post.

Naime, nakon mesec dana veze Džen je odlučila da napravi prvi potez, kada se već Greg nije odlučio na njega. Znala je da je nevin, ali nije je bilo briga. Kada su stvari počele da se zahuktavaju, Greg je sa svojih 200 kilograma završio na jedva 50 kilograma teškoj Džen, a nekoliko trenutaka kasnije njena glava je probila zid!

“Moja prva rekacija bila je: Ubio sam je”, ispričao je Greg čiji je prvi seks opet postao aktuelan jer je deo novog serijala “Seks me je poslao na hitnu” čija je premijera na TLC-u zakazana za 28. 12.

Nakon nekoliko zastrašujućih sekundi, devojka je polako izvukla glavu iz zida i u neverici pitala Grega zašto je stao. On je naime izgledao kao da ima srčani udar pa je htela da mu popravi raspoloženje.

Potreseni Greg insistirao je na odlasku na hitnu jer su Džen počeli da muče vrtoglavica i bol u stomaku. U bolnici su joj dijagnostifikovali potres mozga.

Iako su se u tim trenucima stideli da doktorima i sestrama kažu šta se dogodilo u njihovom krevetu, sada su priču odlučili da podele na nacionalnoj televiziji.

Priznali su da su nakon rušenja kuće postali oprezniji u pozicioniranju tokom seksa. U početku je bilo puno jastuka, a zidu se nisu približavali. Nakon zajedničkog odlaska na hitnu ostali su u vezi još četiri godine, a sada su prijatelji.

Danas 28-godišnji Kasarona pao je na 100 kilograma, a neobična priča bivšeg para i dalje je dobra anegdota koju rado pričaju prijateljima. Ipak, postoji neko ko priču ne zna – njihovi roditelji. Par se nada da će ih možda, nekim čudom, zaobići i ovaj put.

Izvor: najljepsicitati.net

Related posts

Urnebesne Fotke: Ovi ljudi su potpuno zaboravili da postoje odrazi u ogledalu

admin

Stojim u pošti 3h poslije podne iza mene neki sladak

admin

“Tražila sam razvod od muža bukvalno 10 minuta nakon što smo se vjenčali”

admin

Leave a Comment