NJENO MALENO TIJELO NIJE IZDRŽALO: UMRLA DJEVOJČICA KOJU JE OTAC OSTAVIO U AUTOMOBILU - Vazno.net
27.3 C
Manchester
16. srpnja 2019.
Vazno.net
Image default
Vijesti

NJENO MALENO TIJELO NIJE IZDRŽALO: UMRLA DJEVOJČICA KOJU JE OTAC OSTAVIO U AUTOMOBILU

Umrla je četverogodišnja djevojčica koju su radnici gradilišta pronašli u zatvorenom automobilu u Rovinjskom Selu.

Kako doznaje IstraIN, pozivajući se na povjerljive izvore, djevojčica je podlegla posljedicama toplotnog udara i dehidracije, zbog kojih su joj bili oštećeni vitalni organi.

Iz policije su za IstraIN rekli da više nisu nadležni za davanje informacija te su uputili na Državno odvjetništvo u Puli, gdje do objavljivanja ovog članka nisu bili dostupni, kao ni Služba za odnose s javnošću KBC-a Rijeka, u koji je djevojčica bila smještena.

djevojc

Podsjetimo, u Rovinjskom Selu, u četvrtak, 4. jula, u poslijepodnevnim satima otac je djevojčicu ostavio u kipućem automobilu kako je ne bi budio, a da pritom nije upalio klimu u autu. Zatvorio je i sve prozore da u automobil ne ulazi prašina s gradilišta.

Kako pričaju mještani Rovinjskog Sela djevojčicu su, u besvjesnom stanju, nakon dva sata pronašli radnici u automobilu, nakon čega je pozvana Hitna pomoć.

Najprije je prevezena u pulsku Opću bolnicu, a potom je prebačena u riječku. Za takvo kazneno djelo kazna zatvora je od jedne do osam godina.

Izvor: novi.ba

Related posts

POŽEŽANIN JE SEO U KAFANU I NARUČIO PIĆE: Sledeću turu je dobio od gazde, ali nije ni slutio ŠTA JE U NJEMU! Kada se probudio bilo je kasno

admin

POTPUNI KOLAPS U GRADU! ULICE ZATVORENE, mostovi zakrčeni, NIKO NE ZNA ŠTA SE DEŠAVA

admin

(VIDEO) INVAZIJA VANZEMALJACA?! Misteriozna rupa se otvorila na nebu iznad Emirata, svi gledaju, čekaju i pitaju se – Je li to PREDSKAZANJE?!

admin

Leave a Comment