NEKADA JE U GAĆAMA GLUMILA U "NAŠOJ MALOJ KLINICI", SADA JE POLITIČARKA U HRVATSKOJ: Isplivale hit slike, HRVATI SE HVATAJU ZA GLAVU (FOTO) - Vazno.net
29.2 C
Manchester
25. lipnja 2019.
Vazno.net
Image default
Magazin

NEKADA JE U GAĆAMA GLUMILA U “NAŠOJ MALOJ KLINICI”, SADA JE POLITIČARKA U HRVATSKOJ: Isplivale hit slike, HRVATI SE HVATAJU ZA GLAVU (FOTO)

Barbara Mesić je glavna savjetnica ministra turizma Hrvatske, a prije nego što je uplovila u političke vode, Barbara se bavila glumom, manekenstvom…

barbara

Hrvatski mediji sada su došli do informacije kako se Barbara pojavila u kultnoj seriji “Naša mala klinika”, gdje je zaigrala ulogu nazvanu “Djevojka #1”. Tada još pod djevojačkim prezimenom Medved, Barbara je odjevena u potkošulju i gaćice Enisa Bešlagića prekoravala jer joj gleda u dekolte i govorima da su joj oči malo “višlje”.

barbara2-1

Njeno pojavljivanje možete vidjeti od 18:44.

Barbara je bila voditeljica HTV-ove emisije “Kod kuće je najljepše”. Prije toga je iz manekenske agencije uletjela u saborski odbor, a iz saborskog odbora na javnu televiziju, piše “Index.hr”.

pxl-031118-22561950-2

Inače, ona je i supruga veleposlanika u Rimu Jasena Mesića u Mimaru.

a0cac0fd6fe855f3fd9c

 

Izvor: novi.ba

Related posts

KARLEUŠA HERCEGOVKI ZAGORČALA ŽIVOT, MIRA MEDAN U PAKLU ZBOG SUKOBA SA JELENOM: “Dobijam prijetnje za svoj život”

admin

Tužna slika sa mjesta gdje je poginuo Šaban: Nedjelju dana poslije tragedije osvanulo ovo! (FOTO)

admin

CUCA POKAZALA DIJETE, “I MI IMAMO PRAVO NA ŠABANOVO NASLJEDSTVO”: Neviđeni skandal, POGLEDAJTE KAKO DIJETE IZGLEDA! (FOTO)

admin

Leave a Comment