LUNA NIJE VJEROVALA ŠTA ČUJE: Maja tokom reklama prišla Marku i REKLA MU SVOJU PONUDU, a onda je nastao HAOS! (VIDEO) - Vazno.net
27.3 C
Manchester
16. srpnja 2019.
Vazno.net
Image default
Magazin

LUNA NIJE VJEROVALA ŠTA ČUJE: Maja tokom reklama prišla Marku i REKLA MU SVOJU PONUDU, a onda je nastao HAOS! (VIDEO)

Finalisti “Zadruge 2” gostovali su sinoć u emisiji kod Ognjena Admižića, a tom prilikom došlo je do neočekivane situacije između Maje Marinković i Marka Miljkovića.

Maja i Marko, koji su na početku “Zadruge 2” imali kratku romansu, najprije su se žestoko posvađali u programu uživo, a onda je uslijedio obrt.

Tokom trajanja reklama, Maja je prišla Marku i pozvala ga da nakon emisije zajedno odu u noćni provod, piše Pink.rs.


Screenshot

Kako se navodi, Luna je sve vrijeme sjedila pored i bila u nevjerici zbog onoga što se dešavalo

– Ti si igrao i preko Lune došao do drugogo mjesta. Poseban pozdrav i za Manuela, našeg druga kog si zeznuo. Ove godine si drugi zbog Lune i treba toga da budeš svjestan. Treba da poštuješ te ljude. Više nismo u ”Zadruzi”, ti ćeš se dovesti u red. Smiri strasti! Kada se napiješ svaki put gledaš u mene, onako strastveno. To vidim ja, a vide i gledaoci – pričala je Maja.

– Evo opet se nastavljaš. Ne znam zašto. Ne možeš ti ništa protiv mene. Ti si zbog šerpe peta, poklonio sam ti auto! Opet gađaš na Lunu preko mene, to je bezveze. Treba malo da se dovedeš u red! Džukelice jedna mala, opameti se djevojko, ovo je zabavna emisija. Ti možeš samo da sanjaš moje strasti – rekao je Marko kad su se kamere uključile.

Izvor: balasevizam.novi.ba

 

Related posts

GRADE DVORAC NA SENJAKU: Otkriveno šta se krije iza 1000 kvadrata vile Harisa Džinovića, ZANIJEMIT ĆETE KADA ČUJETE!

admin

Više ne izgleda ovako: Rada Manojlović drastično promijenila frizuru, Saša u čudu gledao (FOTO)

admin

Lunin brat u sitne sate spopadao Marijanu, tri puta krenuo da je poljubi, ona mu rekla da je nevina, a njegov odgovor je pobedio! (VIDEO)

admin

Leave a Comment