Kad vidite šta je Aleksandra Subotić uradila kćerkici zbog sinošnje zabave NEĆE VAM BITI DOBRO! Mnogi su žestoko osudili ovaj njen čin i nazvali je NEMAJKOM! - Vazno.net
27.3 C
Manchester
16. srpnja 2019.
Vazno.net
Image default
Magazin

Kad vidite šta je Aleksandra Subotić uradila kćerkici zbog sinošnje zabave NEĆE VAM BITI DOBRO! Mnogi su žestoko osudili ovaj njen čin i nazvali je NEMAJKOM!

Postupci i životne odluke Aleksandre Subotić već godinama unazad izazivaju oprečne reakcije i dijele naciju na one koji je podržavaju i razumeju, ali i na one koji je oštro kritikuju.


To se desilo i na sinoćnjoj žurki koju je Željko Mitrović organizovao povodom okončanja druge sezone rijalitija “Zadruga 2”, odnosno u čast pobjednice Lune Đogani.

Iako se ova žurka održavala u kasnim večernjim satima, uz mnoštvo alkohola i glasne muzike, Aleksandra je povela ćerkicu Magdalenu sa sobom.

Sama Subotićeva je na društvenim mrežama objavila fotografiju sa žurke na kojoj je moguće vidjeti rijaliti zvijezdu koja u naručju drži uspavanu ćerku, te su se u komentarima povele burne polemike.

Naime, jedni su u ovom prizoru vidjeli nešto emotivno i nježno, dok su drugi napali Aleksandru što je tako malo dijete uopšte izlagala ovakvoj situaciji.

Izvor: balasevizam.novi.ba

Related posts

Bila je plavuša: Evo kako je Aleksandra Prijović nekada izgledala

admin

DANAS MUŠKARCI LUDE ZA NJOM I PRAVA JE BOMBA, ali da li biste to za nju rekli i PRIJE PLASTIČNIH OPERACIJA?! (FOTO)

admin

DŽEJLA RAMOVIĆ POTPUNO PROMIJENILA IZGLED: Sljedeće emisije će na scenu “ZVEZDE GRANDA” ovakva izaći, ŠTA JE OVO URADILA?! (FOTO)

admin

Leave a Comment