Imao sam veliku firmu u Švicarskoj, bavili smo se proizvodnjom namještaja. - Vazno.net
29.2 C
Manchester
25. lipnja 2019.
Vazno.net
Image default
Zabava

Imao sam veliku firmu u Švicarskoj, bavili smo se proizvodnjom namještaja.

Imao sam veliku firmu u Švicarskoj, bavili smo se proizvodnjom namještaja. Bio sam jako bogat, imao sve što poželim. Tu firmu sam izgradio zajedno sa svojom ženom, koja je bila tu za mene uvijek, sve smo dijelili. Sa njom sam imao 2 sina i jednu kćerkicu, moju mezimicu.

Jednog danavratio sam se sa posla kući, i vidio otvoren sef u kojem smo držali sve pare, mislio sam da su provalnici ali zapravo to je sve uzela moja žena.

Otišla je nakon toliko godina i povela djecu, ostao sam bez svega, para više nisam imao za nabavku drveta za namještaj tako da sam firmu morao prodati za jako male pare, od tih para sam kupio kartu za povratak u moju Zemlju rođenja, Bosnu, vratio sam se tamo gdje ništa nisam imao.

I nevjerovatno, čuo sam da se prodaje neki plac u blizini Tuzle, kupio, digao kredit i opet izgradio firmu za proizvodnju namještaja, našao ženu, oženio se i čekamo bebu. Kada me žena napustila mislio sam da nikada neću doživjeti nešto lijepo, ali zahvaljujući Bogu sve sam to prebrodio i započeo novi život.

Izvor: fix-ispovijesti.blogspot.com

Related posts

DOBRO PROTRLJAJTE OČI! Fotografije koje će vas potpuno izludjeti : Broj DVA ko skonta genije je

admin

Nju su izbacili sa mature zbog ove haljine: Sve je bilo dobro dok se nije okrenula OTPOZADI, KAKO JE NIJE SRAMOTA (FOTO)

admin

MARIJA IZ BORA JE OBJAVILA OVU SLIKU NA FACEBOOKU I BRAČNE PONUDE SU KRENULE DA PLJUŠTE: Pogledajte šta cijene muškarci u Srbiji!

admin

Leave a Comment